2015 blue ferragamo belt, Salvatore Ferragamo Bag | Cheap Salvatore Ferragamo Outlet Store,Salvatore Ferragamo shoes on sale
 

2015 blue ferragamo belt, Salvatore Ferragamo Bag

| Posted in Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo | Fashion Designer Biography, 2015 blue ferragamo belt, YOOX: shop Handbags by Salvatore Ferragamo online. For you, an wide array of products: easy, quick returns and secure payment!2015 blue ferragamo belt, Salvatore Ferragamo Belts for Men – Farfetch.

Pencinta Merah Purple Lover Purple Diva

Pak Host was right, this place is so not my emm…my concept kot. orangnya masyaallah, ramai bebenor. ni datang awal pagi nih. n some extra dia punya jualan, muat badan ko lalu jer kay.

selagi boleh diaorg nak menjual, abih depa sapu lantai tuh utk letak barang2 jualan.

Ferragamo Varina Flats Navy

since dah sampai masuk dalam nih, okay we jalan2 tengok2 jenguk. ai donno what to get from here. they’ve all of the imitation branded handbags, ai dont put on imitation gadgets. alang2 aku nak beli either yang murah2 takde model. nak suh aku pakai imitation, thank you a lot. again, that s not me.

the kain baju pun banyaklah melambak2….
kami berjalan mengikut arus kaki..

ke kanan aku pergi, the 2 boys ikut jer
ke kiri aku membelok, depa pun mengekor gak…

set baju tidur. quite cheap…tapi sebab dia tak nak turunkan harga yang aku mintak, aku cam quit. oh yes, saya sangat2 lah berkira dalam membeli. MAS bagi aku theme I WANNA Shop Until I DROP, so aku harus utilise apa yang ada. kalau kamu berjalan buying sama saya, ai will make sure that to bargain gegiler. however dalam banyak2 nations, kat beijing gak best mintak bargain.

sampai bergaduh2 lah jugak tak nak diaorg turunkan harga, selagi tu lah aku melepek menunggu harga yang aku nak jugak…

wpun aku dah pilih three pasang baju tidur, tp kemudian tak jadi. coz..waktu aku ngah pilih2 tuh, ada accident kakiku dipijak deh workers kedai nih. wuii ko pakai kasut tapak biawak hapa kemain royan sakit nya weiiiii. udahlah aku pakai selipar jer. ha suggestions satu lgi, aku tidak akan berjalan journey dengan berkasut, mahupun bersport shoes. selipar yang ringan and rendah flat tapaknya adalah digalakkan. tau tak selipar yg aku pakai tu beli kat spore final yr, so dah berapa banyak journey aku pergi dengan selipar MPhosis tu yer…

n memandangkan kaki ku dipijak by accident, and diorg pun still tak nak turunkan harga, ai left the store with empty hand.

hampir setiap satu kedai yang aku rasa aku berkenan aku akan berenti. this shop jual clutch. the price is nett. 125k rupiah. ai requested for 80k. dulik hapa aku ko kata nett. dia cakap enggak bisa

one hundred bisa ibu
enggak, aku mahu eighty ribu

harganya sudah move ibu, 125ribu rupiah, tp untuk kamu, aku bagi a hundred ribu. diambil yah
enggak, eighty ribu aku ambil sekarang.

ya aduh, 100ribu ya ibu
enggak, eighty ribu.

kuasa aku nak tunggu heh, ko nak bagi, sila bgi, aku nak cepat. udahlah hazab lam nih.
told ya, jualan di Mangga 2 ni memang penuh dengan manusia la seii, depa punya jualan, kan sampai keluar kaki kedai tuh. grrr…! tp seronok, coz aku melihat mereka berjualan dengan gigih. tidak meminta sedekah freely. they’ve an energy and they simply do the enterprise.

my crimson shirt was purchased from Rumah Mode, Bandung, aku hanya bawa 2 lai baju dari KL. termasuklah sirman huhuuuu! kalau kamu dah bagi aku tema Ai Wanna Store Till Drop, silap besarlah kan aku nak bawak baju dari rumah VA tuh, baik beli baru and pakai.

makasih sama Pak Host yang bisa menyenapkan gambar suami isteri yang sibuk membeli-belah. 2015 blue ferragamo belt Sirman would by no means do the bargain, tapi ada jugak barang2 nya kat sini depa tulih like ’200 ribu pass’ move itu maknanya nett. ko janganlah berangan nak cuba mintak tawar, tak dilayannya. tp ada jugak shop yang aku bargain, depa layan wpun sudah pass. go ler ko sangat, aku passkan ko kang!

horror la tengok Mangga 2 nih…tak sesabo nak kuor actually!
waktu di sini, aku ada nampak crew Melodi TV3, abang rambut ketak2 and few lagik staff tv3. tp tak kesemptan nak borak coz depa dah naik to the other flooring. rombongan melodi ke jakarta ke bang

this shop is sooooo small. aku ada banyak berjalan carik bedsheet anak2 ku, tp yang ini sebab kedainya kecil, aku pilih utk terjah coz mbe yang kecil ni tak ramai orang jengah. kupujuk kutawar, aku bedek2, ai got an excellent price right here. ehhehehehe…

katanya aku sebagai pelaris pagi jualan kedainya.
hah gitu, so meh korang amik aku buat pelaris, insyallah MAS pun sama laris sama.

berjalanlah saya membawa diri, hendak ke mana kaki melangkah, enggak tau mencari apa. kepala kuribut betul kat sini lah. ai have a fav place in jakarta to shop, but sebab koranglah dok beria sesunguh suh aku procuring kat sini, aku pergilah jugak. thanks for the promotion, but if ai have been to return to jakarta again, Mangga 2 is just not gonna be my second time visit anymore.

ni kodai aksesori rambut, cucuk2 sanggul, kalo gang2 RedGlow datang sini certain heaven seii…mak mak andam ke, coz banyak sanggul2 ke crown ke utk pengantin melambak jual kati jer…

ai obtained myself 1 set of cucuk sanggul, enaf for me.
belum drop lagik

n that is the Drop’s look! kalau rambut dah berikat, tangan dah menjinjit ha ni memang sedang kapan capek sedikit. Pak Host tegar mengekori teman2 kl nya. Pakcik ni ikut kejap jer, since that is our 2nd trip to jakarta, dia dah leh tau kitorg ni can purchase and grab anything that we want. dah pandai bawak diri sendiri. however since sabtu will not be a working day, so dia be a part of kejap earlier than he leaves us for his gym.

toys for teenagers, a must to buy. budak2 dah mengirim toys. gegirl was so humorous. ari pertama dia cakap nak 2 presents jer from jkt. but naik ari kedua, dimintaknya toys lg satu menjadikan 3…

aik..leh predominant mark up2 jer kan…
for toys bargain, aku enggak involve, aku amik digicam beso dari sirman and buat keje mengambil gambar. kamera kecil lam bag ku malas nak kugodam, lgpun tengok dia nak belek2 the toys tuh, baiklah aku yang nyenap apa2 yang unik di Mangga 2 ini…

rambut palsu, so kalau ke jakarta jugak, dengarnya rambut palsu sangat murah2. bolehlah korang rembat. aku tak amik lah, gilo hapo aku nak pakai masa bila lah kan. memakai rambut palsu memerlukan keyakinan yang tinggi. saya tidak betah.

ianya seperti kamu menjadi stewardess atau dipanggil anak kapal di MAS…melayani passengers perlu ada stigma hospitality yang jitu, kalau kamu suam2 sepi, maknanya serupalah dengan jangan ko berangan nak berambut palsu.

pertama kali aku tengok the rambut accesories yang patung tu pakai adalah waktu TokTi carried out few years ago kat mano hek….cantik seii. once more, sesuai gak utk performers atau pengantin2….

ini contohnya aksesori rambut yang kalau nak pakai, ha sanggup kau dia pakai ngan sanggul ngan mende putih cucuk2 kuning tuh.

kerana saya menggunakan flash digicam, these penjual sangat sporting mohon saya diambil gambar mereka. ya dont fear bapak bapak semua, gambar kamu kurakam dan ku tepek di RM, sebagai tanda menghargai kamu sangat sporting berposing utk RM. iskk badan Pak Host ni ngaco pandangan aaa…

bag sekolah not so good grade pun ado, kat lobby..kami sudah mau pulang. cukuplah sejam kat dalam Mangga 2 nih. ai wanna go away this mall secepat yang mungkin. selain drpd Pak Host harus ke gym nya, aku ada program lain yang dirancang…tempat persinggahan waktu kami berliburan January lalu…

gigil2 tol nak ngamik gambo nih, biasa pakai digital camera fon nak snap sendiri senang jer..seiii! btw, wpun aku berada jauh di jakarta and sibuk sama purchasing until tersungkuq, tp muka harus juga dicalit make up yer…huhuuu!

n ini jadiknya selepas 2015 blue ferragamo belt keluar dari mall Mangga 2…my advice to this mall, sure if u are completely happy dengan manusia yang over loaded, yes jugak kalau kamu mencari imitation hbags, sure jugak kalau nak dptkan baju yang murah2, tp hati2 ada yang tidak berkualiti wpun dari mata kasar nampak serupa cantik kain cottonnya.

however not for me.
apapun, kalau saya diberi peluang sekali lagi oleh MAS, selain dari Paris, aku mahu kembali ke Beijing, di tempat aku procuring dengan hebatnya. itupun boleh jadi Shop Til Drop gak…8 kilog nya drop pun kompem!

Apa barang yang kami buying, eh MAS tak kata pun boleh reveal tak boleh reveal hahahahahha, so aku memilih utk tidak menunjukkannya di khalayak ramai. Lainlah kalau aku pakai, then ai will present it to you.

Bersesuaian dengan soalan kamu ‘Kenapa saya ditaja MAS kerana saya antara watak yang sesuai untuk tema Ai Wanna Shop Until Ai Drop!

Remark: 14 Category: [ Jakarta, MAS ] 14
14 Comments

1. mayangsari
Could 05, 2009 @ 21:47:32
woooo….so crowded lah…. not my style lah jugak kak….. lagikkan jalan tar pun ak suka nak g… hehehehe….inikan yang lagik crowded….

mayangsari´s last weblog [email protected]
2. yuzz9071
May 05, 2009 @ 22:23:25

fuhhh…sangat la bersesak sesak…
x panas ke kak oii..

kak mmg layak la di taja MAS…mmg pilihan yg tepat..
yuzz9071´s final blog post..TaK MungKin kerNa SayAnG

3. Alamfanacinta
May 05, 2009 @ 23:01:10
wuii kak oiiii…
Hebat tol keramaian org di situ….
Dush3x,.

Alamfanacinta´s final blog publish..I Can Relate to Ghosts of Girlfriends Previous
four. syahira
Could 05, 2009 @ 23:Forty nine:40

as’kum kak pink.
have a nice vacation :love:

syahira´s final blog post..BUSY Crazy
5. mie
Might 06, 2009 @ 00:04:04

wahhh!!!
sakan redmummy…
mmg xdapat dipisahkan…
redmummy and shopping…
hehehee
mie´s final blog submit..:: mum’s birthday ::

6. ANN
May 06, 2009 @ 08:59:50
I nonetheless love Mangga Dua – ada thrill lah bergesel dgn crowd sana!

Cuma I solely go to chosen outlets that I’m already accustomed to & know their quality, to buy for telekung, equipment, baju muslimah, swimsuit muslimah, youngsters stuff, stationery etc. I want four days to go from Blk A to D at Mangga Dua!

Pasal imitation baggage tu, jgn terperanjat kalau ternampak artis celeb (I imply Msian artis too!) masuk dalam kedai (just a few shops in Mangga 2) buying the bags Grade AAA! Really pecah lobang – LV Gucci Prada, they kaup! However thats their alternative lah kan!

7. mya
Might 06, 2009 @ 09:04:57
percaya tak kak, saya pun tak procuring apa masa pegi mangga 2 ni dulu. sbb cam kepeningan sudah…

tapi, sempat saya buat rambut kat sini. rambut kerinting2 dulu import dari sini la! hehe..
mya´s final blog put up..Wedding ceremony @ Kulim

8. TH
May 06, 2009 @ 09:17:06
wah tempat ni macam tempat borong… oh..hair accesori tu cantik la! tempat banyak orang dan kena pegang handbag kuat!

TH´s last weblog publish..Mother’s Day Contest
9. dinza
Might 06, 2009 @ 09:38:28

cantik aa kak… aksesori rambut warna putih tue berapa ringgit kak
dinza´s final blog post..tetiba jadi strange..apahal pulak

10. lily lotus
Might 06, 2009 @ eleven:22:16
erkkk…pengsan kalau bawa baby gini

lily lotus´s final blog post..tergelap sudah!
Eleven. ayu the solar
May 06, 2009 @ 14:22:50

i think its all relies on akak nak cari apa kot…
kalau g level2 atas, kurang sesak and banyak baju suite keje yang cantik2 molek2 gaks..

ayu the sun´s final blog submit..nak bagitau ni
12. mrs.sheikh
Might 06, 2009 @ sixteen:10:27

hahaha.. mangga dua aku pun tak moh jejak lagi.. snagat hazab ye …berhimpit2 berasak2 rasa naik sesakkk napasss

13. GeeZain
Might 06, 2009 @ 17:24:Forty two
I nonetheless prefer Mangga 2 if I want to buy Suits for workplace attire. Murah dan kualiti and most improtantly some design yang kat Zara jual beratus-ratus I bought solely RM70 – eighty. To me depends apa barang yang nak beli. Store yang jual suits tak sesak. Certain floor and blok memang padat giler. I only go to buy yang dah biasa gi but I agreed nak sampaikan mall nih pun hazab giler jemnya.

14. myra
May 07, 2009 @ 06:34:05
itu la dia mangga 2…memang sesak sepanjang masa,,tapi heaven gak membeli belah kat situ hehehe

myra´s last weblog post..Another Addiction
Reply

Leave a Reply Cancel
Your Identify *

Your E mail *
Your Website

Current [email protected] *
Leave this area empty

redmummy.com is proudly hosted and sponsored by ServerFreak – Malaysia Website hosting
RM Special Ads

RM Well-liked Posts
Most Seen

nineteenth January the 17th Anniversary…
Ferragamo the no four…

Drama Abang-abang Posman….
First 2018’s tournament for each dad and mom and son….

6x Mata Ganjaran di PETRONAS!
RM Latest Posts

– Drama Abang-abang Posman….
– 19th January the 17th Anniversary…
– First 2018′s tournament for each dad and mom and son….
– 6x Mata Ganjaran di PETRONAS!
– Ferragamo the no 4…
– Zeeshan – the 6yo and the brand new school…and the Chess!
– Completely happy New Yr Salam 2018!!!
– Terbang ke Krabi bersama AirAsia!
– Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee…
– Pasta yang lazat semestinya Prego!
– Zeeshan’s Graduation Day…

RM Current Comments
B.C on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Drama Abang-abang Posman….
Hani on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Ferragamo the no 4…
sylvia entalang on Drama Abang-abang Posman….
Thenewsia on Drama Abang-abang Posman….

If you have any queries pertaining to the place and how to use Salvatore_Soviero, you can get hold of us at the site.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *