ferragamo for sale, Salvatore Ferragamo Pants. | Cheap Salvatore Ferragamo Outlet Store,Salvatore Ferragamo shoes on sale
 

ferragamo for sale, Salvatore Ferragamo Pants.

| Posted in Salvatore Ferragamo

Comprar Salvatore Ferragamo zapatillas running.ferragamo for sale, Download Songs Los Vagos De Juarez Ensayo 1 Zapatillas Ferragamo only for review course, Buy Cassette or CD / VCD original from the album Los Vagos, ferragamo for sale, FERRAGAMO SUNGLASSES FE620 -NEW.

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

Pak Host was right, this place is so not my emm…my concept kot. orangnya masyaallah, ramai bebenor. ni datang awal pagi nih. n some extra dia punya jualan, muat badan ko lalu jer kay.

selagi boleh diaorg nak menjual, abih depa sapu lantai tuh utk letak barang2 jualan.

Ferragamo Platform Peep-toe Pump Black

since dah sampai masuk dalam nih, okay we jalan2 tengok2 jenguk. ai donno what to get from here. they have all the imitation branded handbags, ai dont wear imitation gadgets. alang2 aku nak beli either yang murah2 takde brand. nak suh aku pakai imitation, thanks so much. once more, that s not me.

the kain baju pun banyaklah melambak2….
kami berjalan mengikut arus kaki..

ke kanan aku pergi, the 2 boys ikut jer
ke kiri aku membelok, depa pun mengekor gak…

set baju tidur. quite cheap…tapi sebab dia tak nak turunkan harga yang aku mintak, aku cam hand over. oh sure, saya sangat2 lah berkira dalam membeli. MAS bagi aku theme I WANNA Shop Till I DROP, so aku harus utilise apa yang ada. kalau kamu berjalan shopping sama saya, ai will be sure that to bargain gegiler. but dalam banyak2 countries, kat beijing gak finest mintak bargain.

sampai bergaduh2 lah jugak tak nak diaorg turunkan harga, selagi tu lah aku melepek menunggu harga yang aku nak jugak…

wpun aku dah pilih 3 pasang baju tidur, tp kemudian tak jadi. coz..waktu aku ngah pilih2 tuh, ada accident kakiku dipijak deh employees kedai nih. wuii ko pakai kasut tapak biawak hapa kemain royan sakit nya weiiiii. udahlah aku pakai selipar jer. ha ideas satu lgi, aku tidak akan berjalan journey dengan berkasut, mahupun bersport sneakers. selipar yang ringan and rendah flat tapaknya adalah digalakkan. tau tak selipar yg aku pakai tu beli kat spore last 12 months, so dah berapa banyak trip aku pergi dengan selipar MPhosis tu yer…

n memandangkan kaki ku dipijak by accident, and diorg pun nonetheless tak nak turunkan harga, ai left the store with empty hand.

hampir setiap satu kedai yang aku rasa aku berkenan aku akan berenti. this shop jual clutch. the value is nett. 125k rupiah. ai requested for 80k. dulik hapa aku ko kata nett. dia cakap enggak bisa

one hundred bisa ibu
enggak, aku mahu 80 ribu

harganya sudah go ibu, 125ribu rupiah, tp untuk kamu, aku bagi 100 ribu. diambil yah
enggak, 80 ribu aku ambil sekarang.

ya aduh, 100ribu ya ibu
enggak, 80 ribu.

kuasa aku nak tunggu heh, ko nak bagi, sila bgi, aku nak cepat. udahlah hazab lam nih.
advised ya, jualan di Mangga 2 ni memang penuh dengan manusia la seii, depa punya jualan, kan sampai keluar kaki kedai tuh. grrr…! tp seronok, coz aku melihat mereka berjualan dengan gigih. tidak meminta sedekah freely. they’ve an vitality and they only do the enterprise.

my crimson shirt was bought from Rumah Mode, Bandung, aku hanya bawa 2 lai baju dari KL. termasuklah sirman huhuuuu! kalau kamu dah bagi aku tema Ai Wanna Shop Till Drop, silap besarlah kan aku nak bawak baju dari rumah VA tuh, baik beli baru and pakai.

makasih sama Pak Host yang bisa menyenapkan gambar suami isteri yang sibuk membeli-belah. Sirman would never do the bargain, tapi ada jugak barang2 nya kat sini depa tulih like ’200 ribu pass’ move itu maknanya nett. ko janganlah berangan nak cuba mintak tawar, tak dilayannya. tp ada jugak shop yang aku bargain, depa layan wpun sudah cross. pass ler ko sangat, aku passkan ko kang!

horror la tengok Mangga 2 nih…tak sesabo nak kuor truly!
waktu di sini, aku ada nampak crew Melodi TV3, abang rambut ketak2 and few lagik workers tv3. tp tak kesemptan nak borak coz depa dah naik to the opposite flooring. rombongan melodi ke jakarta ke bang

this shop is sooooo small. aku ada banyak berjalan carik bedsheet anak2 ku, tp yang ini sebab kedainya kecil, aku pilih utk terjah coz mbe yang kecil ni tak ramai orang jengah. kupujuk kutawar, aku bedek2, ai received a very good worth right here. ehhehehehe…

katanya aku sebagai pelaris pagi jualan kedainya.
hah gitu, so meh korang amik aku buat pelaris, insyallah MAS pun sama laris sama.

berjalanlah saya membawa diri, hendak ke mana kaki melangkah, enggak tau mencari apa. kepala kuribut betul kat sini lah. ai have a fav place in jakarta to shop, but sebab koranglah dok beria sesunguh suh aku buying kat sini, aku pergilah jugak. thank you for the promotion, but if ai had been to come to jakarta once more, Mangga 2 is not gonna be my second time visit anymore.

ni kodai aksesori rambut, cucuk2 sanggul, kalo gang2 RedGlow datang sini sure heaven seii…mak mak andam ke, coz banyak sanggul2 ke crown ke utk pengantin melambak jual kati jer…

ai acquired myself 1 set of cucuk sanggul, enaf for me.
belum drop lagik

n this is the Drop’s look! kalau rambut dah berikat, tangan dah menjinjit ha ni memang sedang kapan capek sedikit. Pak Host tegar mengekori teman2 kl nya. Pakcik ni ikut kejap jer, since this is our 2nd journey to jakarta, dia dah leh tau kitorg ni can buy and seize anything that we would like. dah pandai bawak diri sendiri. but since sabtu is just not a working day, so dia join kejap before he leaves us for his gym.

toys for teenagers, a should to purchase. budak2 dah mengirim toys. gegirl was so funny. ari pertama dia cakap nak 2 presents jer from jkt. but naik ari kedua, dimintaknya toys lg satu menjadikan 3…

aik..leh essential mark up2 jer kan…
for toys bargain, aku enggak involve, aku amik digital camera beso dari sirman and buat keje mengambil gambar. kamera kecil lam bag ku malas nak kugodam, lgpun tengok dia nak belek2 the toys tuh, baiklah aku yang nyenap apa2 yang unik di Mangga 2 ini…

rambut palsu, so kalau ke jakarta jugak, dengarnya rambut palsu sangat murah2. bolehlah korang rembat. aku tak amik lah, gilo hapo aku nak pakai masa bila lah kan. memakai rambut palsu memerlukan keyakinan yang tinggi. saya tidak betah.

ianya seperti kamu menjadi stewardess atau dipanggil anak kapal di MAS…melayani passengers perlu ada stigma hospitality yang jitu, kalau kamu suam2 sepi, maknanya serupalah dengan jangan ko berangan nak berambut palsu.

pertama kali aku tengok the rambut accesories yang patung tu pakai adalah waktu TokTi performed few years in the past kat mano hek….cantik seii. again, sesuai gak utk performers atau pengantin2….

ini contohnya aksesori rambut yang kalau nak pakai, ha sanggup kau dia pakai ngan sanggul ngan mende putih cucuk2 kuning tuh.

kerana saya menggunakan flash digicam, these penjual sangat sporting mohon saya diambil gambar mereka. ya dont worry bapak bapak semua, gambar kamu kurakam dan ku tepek di RM, sebagai tanda menghargai kamu sangat sporting berposing utk RM. iskk badan Pak Host ni ngaco pandangan aaa…

bag sekolah not so good grade pun ado, kat foyer..kami sudah mau pulang. cukuplah sejam kat dalam Mangga 2 nih. ai wanna depart this mall secepat yang mungkin. selain drpd Pak Host harus ke gym nya, aku ada program lain yang dirancang…tempat persinggahan waktu kami berliburan January lalu…

gigil2 tol nak ngamik gambo nih, biasa pakai digital camera fon nak snap sendiri senang jer..seiii! btw, wpun aku berada jauh di jakarta and sibuk sama shopping till tersungkuq, tp muka harus juga dicalit make up yer…huhuuu!

n ini jadiknya selepas keluar dari mall Mangga 2…my suggestion to this mall, yes if u are completely happy dengan manusia yang over loaded, sure jugak kalau kamu mencari imitation hbags, yes jugak kalau nak dptkan baju yang murah2, tp hati2 ada yang tidak berkualiti wpun dari mata kasar nampak serupa cantik kain cottonnya.

however not for me.
apapun, kalau saya diberi peluang sekali lagi oleh MAS, selain dari Paris, aku mahu kembali ke Beijing, di tempat aku purchasing dengan hebatnya. itupun boleh jadi Store Til Drop gak…8 kilog nya drop pun kompem!

Apa barang yang kami purchasing, eh MAS tak kata pun boleh reveal tak boleh reveal hahahahahha, so aku memilih utk tidak menunjukkannya di khalayak ramai. Lainlah kalau aku pakai, then ai will show it to you.

Bersesuaian dengan soalan kamu ‘Kenapa saya ditaja MAS kerana saya antara watak yang sesuai untuk tema Ai Wanna Shop Until Ai Drop!

Comment: 14 Class: [ Jakarta, MAS ] 14
14 Comments

1. mayangsari
Could 05, 2009 @ 21:Forty seven:32
woooo….so crowded lah…. not my taste lah jugak kak….. lagikkan jalan tar pun ak suka nak g… hehehehe….inikan yang lagik crowded….

mayangsari´s final blog [email protected]
2. yuzz9071
May 05, 2009 @ 22:23:25

fuhhh…sangat la bersesak sesak…
x panas ke kak oii..

kak mmg layak la di taja MAS…mmg pilihan yg tepat..
yuzz9071´s final weblog submit..TaK MungKin kerNa SayAnG

3. Alamfanacinta
Could 05, 2009 @ 23:01:10
wuii kak oiiii…
Hebat tol keramaian org di situ….
Dush3x,.

Alamfanacinta´s last weblog submit..I Can Relate to Ghosts of Girlfriends Past
4. syahira
Might 05, 2009 @ 23:Forty nine:Forty

as’kum kak red.
have a pleasant vacation :love:

syahira´s last weblog publish..BUSY Loopy
5. mie
Might 06, 2009 @ 00:04:04

wahhh!!!
sakan redmummy…
mmg xdapat dipisahkan…
redmummy and shopping…
hehehee
mie´s last weblog post..:: mum’s birthday ::

6. ANN
May 06, 2009 @ 08:59:50
I nonetheless love Mangga Dua – ada thrill lah bergesel dgn crowd sana!

Cuma I only go to chosen shops that I’m already conversant in & know their quality, to shop for telekung, accessories, baju muslimah, swimsuit muslimah, children stuff, stationery and so forth. I need 4 days to go from Blk A to D at Mangga Dua!

Pasal imitation bags tu, jgn terperanjat kalau ternampak artis celeb (I imply Msian artis too!) masuk dalam kedai (a number of retailers in Mangga 2) buying the luggage Grade AAA! Actually pecah lobang – LV Gucci Prada, they kaup! But thats their selection lah kan!

7. mya
Could 06, 2009 @ 09:04:57
percaya tak kak, saya pun tak buying apa masa pegi mangga 2 ni dulu. sbb cam kepeningan sudah…

tapi, sempat saya buat rambut kat sini. rambut kerinting2 dulu import dari sini la! hehe..
mya´s final blog post..Wedding ceremony @ Kulim

8. TH
Could 06, 2009 @ 09:17:06
wah tempat ni macam tempat borong… oh..hair accesori tu cantik la! tempat banyak orang dan kena pegang handbag kuat!

TH´s final blog publish..Mother’s Day Contest
9. dinza
Might 06, 2009 @ 09:38:28

cantik aa kak… aksesori rambut warna putih tue berapa ringgit kak
dinza´s last weblog publish..tetiba jadi ordinary..apahal pulak

10. lily lotus
Could 06, 2009 @ eleven:22:16
erkkk…pengsan kalau bawa child gini

lily lotus´s last weblog publish..tergelap sudah!
11. ayu the sun
May 06, 2009 @ 14:22:50

i believe its all will depend on akak nak cari apa kot…
kalau g level2 atas, kurang sesak and banyak baju suite keje yang cantik2 molek2 gaks..

ayu the sun´s last blog publish..nak bagitau ni
12. mrs.sheikh
Could 06, 2009 @ sixteen:10:27

hahaha.. mangga dua aku pun tak moh jejak lagi.. snagat hazab ye …berhimpit2 berasak2 rasa naik sesakkk napasss

13. GeeZain
Could 06, 2009 @ 17:24:Forty two
I still prefer Mangga 2 if I would like to buy Suits for workplace attire. Murah dan kualiti and most improtantly some design yang kat Zara jual beratus-ratus I purchased ferragamo for sale solely RM70 – 80. To me depends apa barang yang nak beli. Shop yang jual suits tak sesak. Sure ground and blok memang padat giler. I only go to shop yang dah biasa gi but I agreed nak sampaikan mall nih pun hazab giler jemnya.

14. myra
Could 07, 2009 @ 06:34:05
itu la dia mangga 2…memang sesak sepanjang masa,,tapi heaven gak membeli belah kat situ hehehe

myra´s final blog submit..One other Addiction
Reply

Depart a Reply Cancel
Your Title *

Your Electronic mail *
Your Web site

Current [email protected] *
Depart this area empty

redmummy.com is proudly hosted and sponsored by ServerFreak – Malaysia Internet hosting
RM Particular Adverts

RM Popular Posts
Most Considered

19th January the 17th Anniversary…
Ferragamo the no four…

Drama Abang-abang Posman….
First 2018’s tournament for each mother and father and son….

6x Mata Ganjaran di PETRONAS!
RM Current Posts

– Drama Abang-abang Posman….
– Nineteenth January the seventeenth Anniversary…
– First 2018′s tournament for both parents and son….
– 6x Mata Ganjaran di PETRONAS!
– Ferragamo the no 4…
– Zeeshan – the 6yo and the brand new school…and the Chess!
– Completely satisfied New 12 months Salam 2018!!!
– Terbang ke Krabi bersama AirAsia!
– Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee…
– Pasta yang lazat semestinya Prego!
– Zeeshan’s Graduation Day…

RM Recent Feedback
B.C on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Drama Abang-abang Posman….
Hani on Drama Abang-abang Posman….
Hujan Bulan Juni on Ferragamo the no 4…
sylvia entalang on Drama Abang-abang Posman….
Thenewsia on Drama Abang-abang Posman….

If you have any questions about exactly where and how to use Salvatore_Soviero, you can call us at the web site.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *